Engelsk

Logo magleby-web

Engelsk

Formålet med undervisningen i engelsk er at fremme den enkelte studerendes engelske sprogkundskaber, i et rum hvor man kan opleve personlig udvikling. Den studerende skal kunne se formålet i at lære engelsk i henhold til en globaliseret verden.

I undervisningen fokuseres der på at basisengelsk er på plads.
Som grundlæggende for at den studerende kan tilegne sig sproget engelsk, skal der leges med sproget engelsk (Act and Respond) samt indlæring gennem repetition af enkelte strukturelle sproglige byggeklodser.

Når det grundlæggende er på plads vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad den enkelte studerende kan, og udbygge de sproglige/skriftlige ressourcer. Vi finder interessepunkter, som den enkelte studerende kan relatere til. Derudfra finder vi litteratur på engelsk omhandlende disse interesse-emner.

At tale engelsk dagligt og fører samtaler på engelsk er en stor hjælp til at udvikle den studerendes engelsk-kundskaber. Vi har på Magleby Skolecenter en engelsktalende hjælpelærer. Derudover tager vi årligt på studietur.

Undervisningsmetoder; praktisk brug af sproget ved hjælp af brugen af PC film, internettet, strategi spil med megen engelsk tale og tekst. Opsøgende sprogbrug (rejser, besøg af gæster fra engelsktalende lande).

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2021/22

forside-21-22-stua

Årsprogram Intern Skole 2021/22

forside-21-22-disa