Højdepunkter

Logo magleby-web

Invitation til Vinterkoncert 2019

vinterkoncertMagleby Skolecenter inviterer alle elever, forældre og samarbejdspartnere til vinterkoncert 2019.

Vinterkoncerten finder sted lørdag den 26. januar kl. 13.00 til 18.30 i Holstebro Musikteater. Efter koncerten er der middag.

Invitationen til vinterkoncerten kan ses her

 

Glædelig jul og godt nytår

god-jul1Magleby Skolecenter ønsker alle en glædelig jul.

Vi har haft en hyggelig julemåned, hvor vi bl.a. har fornøjet os med lidt hjemmebag. Resultatet kan ses på billedet.

Vi har også haft tre STU studerende til AVU-prøver i skriftligt og mundtligt engelsk. Resultaterne fra de mundtlige prøver foreligger allerede, og der er givet to 12-taller og et 7-tal. Tillykke til vores tre flittige studerende med de flotte resultater.

I forbindelse med årsskiftet, ønsker vi at takke alle vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2018.

Vi ønsker alle et godt nytår 2019!

STU på studierejse i Tjekkiet

prag-web1STU er på studierejse i Tjekkiet i perioden 19. - 27. september. Her kan du læse dagbog fra studieturen, hvor vi har besøgt hovedstaden Prag og udforsker den flotte natur i bjergene i den nordlige del af Tjekkiet.

Vinterkoncert 2018

vk-korSøndag den 28. januar byder Magleby Skolecenter velkommen til vinterkoncert. Vinterkoncerten foregår i Det kgl. danske Musikkonservatoriums koncertsal på Rosenørns Allé, Frederiksberg kl. 13.00 - 18.30.

Koncertens gæster er elever, forældre og samarbejdspartnere til Magleby Skolecenter.

 

 

 

 

Programmet er bl.a.:

Korsang med Stettin Kammerkor og Vinterkoncertkoret
Dans med Balletskolen Holstebro
Beethovens 4. klaverkoncert med Zbigniew Raubo, Zielona Góra Symfoniorkester dirigeret af Czeslaw Grabowski
Uddrag af Carmina Burana
Wieniawski: Fantasi for violin og orkester over melodier fra Gounods opera “Faust” med “Thank You For The Music”, “Climb Every Mountain” og “You’ll Never Walk Alone”
Pleïaderne af Lannis Xenakis med Percurama slagtøjsensamble og prof. Gert Mortensen

Intern Skole på studierejse i Slovenien

slov-internI perioden 2. - 9. oktober 2017 gennemfører Den Interne Skole en studierejse i Slovenien. Slovenien er et dejligt rejseland, der byder på storslåede naturoplevelser, muligheder for rafting, rapelling, Go High, etc, og ikke mindst en venlig og imødekommende befolkning. Rejsen giver os store oplevelser og godt samvær og ryster de unge godt sammen, så vi får opbygget et godt fællesskab i det nye skoleår.  

STU i Polen

polen2I dagene 23. - 30. september gennemfører STU en studierejse til Polen. Vi kører i vores egne busser. Vi udforsker den sydlige del af Polen og besøger byen Krakow. I efteråret 2017 har vi tema om Nazismen. Derfor skal vi besøge Koncentrationslejren i Auschwitz og Oscar Schindler Fabrikken som kendes fra filmen Schindlers Liste. Som det ses på billedet, får vi også tid til store naturoplevelser, bla. rafting på floden Dunajec.

Tre dages sportsstævne

ol-webMagleby Skolecenter deltager i dagene 1.-3. september i OL. 650 unge fra skoler i hele landet deltager i det store sportstævne og der dystes i alverdens dicipliner. OL er en af årets højdepunkter af store fælles oplevelser. Og selvom det vigtigste er at være med, skader det jo ikke at vinde nogle guldmedaljer.

 

Velkommen til det nye skoleår

dannebrog-web-2Torsdag den 10. august hejser vi flaget på Magleby Skolecenter. Det er første skoledag i skoleåret 2017/2018.

Dagen starter med fælles morgenmad kl. 8.30 i Magleby Forsamlingshus, hvor skoleleder Ingolf Ingemann Damm byder velkommen.

Herefter går vi ud i klasserne.

Vi byder velkommen til alle nye og gamle elever og studerende.

 

Skirejse til Hafjell

JackÅrets absolutte højdepunkt for visse elever og studerende er skirejsen til Norge. Den 18. marts sætter vi kursen mod Lillehammer og tager på skirejse til Hafjell. At suse ned af fjeldet er noget, de fleste af vores unge er helt vilde med. skirejsen varer til den 23. marts, hvor vi vender hjem til Magleby.

Vi bor på højfjeldet i 823 meters højde på Hornsjø Højfjeldshotel i de mest fantastiske omgivelser.

Vi bliver en gruppe på næsten 100 deltagere. Vi kører til Norge i vores egne minibusser, så det giver ekstra travlhed på vores værksted Byens Auto, der skal sørge for at busserne er køreklar.

Vinterkoncert 2017

vinterkoncert-2017Magleby Skolecenter inviterer alle elever, forældre og samarbejdspartnere til Vinterkoncert søndag den 5. februar på Borreby Teater.

Koncerten er en tradition. I 2017 afholder vi Vinterkoncerten for 32. gang.

Koncertens tema i år er "What a Wonderful World". Selvom der sker mange forfærdelige ting rundt om i verden, er der også meget at glæde sig over. Vi lever på en vidunderlig klode - og vi skal sørge for, at den bliver ved med at være en "Wonderful world" - en smuk verden.

Symfoniorkestret Filharmonia Zielonogorska under ledelse af dirigent Czeslaw Grabowski og Kammerkoret fra Stettin Kunstakademi under ledelse af Barbara Halec vil medvirke. Programmet bliver en blanding af klassisk og moderne musik. Vi skal bl.a. høre Mozarts Requiem. Og vi skal opleve Louis Armstrongs udødelige klassiker som et korværk.

Koncerten åbnes af Slagelses borgmester Stén Knuth.

Efter koncerten er der middag på Hotel Frederik d.II i Slagelse.

Forældredag lørdag den 5. november

forældredag-webMagleby Skolecenter inviterer alle forældre og søskende til forældredag lørdag den 5. november 2016,

Vi starter i gymnastiksalen, hvor skolelederen vil byde velkommen. Herefter ser vi film fra årets studierejser.

Derefter går vi ud i klasserne, hvor der er kaffe og hyggeligt samvær. Der er mulighed for at få en samtale med klasselæreren.

Invitationen kan ses her

Magleby Skolecenter opfører eget teaterstykke

tea-webMagleby Skolecenter inviterer til teater den 30. og den 31. maj.

Stykket bliver interaktivt med publikum. Det betyder, at publikum bliver medstemmende i forhold til dramaets udvikling og konflikternes løsning.

Temaet er vrede. Mange unge oplever at blive vrede, hvis de bliver dårligt behandlet. Så gælder det om at lære at styre sit temperament, så vi ikke afreagerer på andre. På den måde kan vi bryde vredens cirkel.

Hvordan vil det gå i teaterstykket? Vil konflikterne mon få en fredelig løsning? Du er med til at bestemme.

Mandag spiller vi for skoleelever i vores lokalområder og tirsdag holder vi teaterstævne sammen med vores venskabsskoler i Boserup og Lindersvold.

Du kan se vores plakat her

Vinterkoncerten blev et brag af en fest

helleSøndag den 7. februar holdt vi Vinterkoncert på Borreby Teater. Vi havde en fantastisk eftermiddag og aften i selskab med elever, studerende, forældre, samarbejdspartnere og venskabsskoler. Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Slagelse Kommune Helle Jacobsen åbnede koncerten med en flot og meget vedkommende tale. Herefter blev vi underholdt af de dygtige, unge balletdansere fra Holstebro Balletskole, af Nordvestjysk Brass Band, og symfoniorkestret Filharmonia Zielonogórska dirigeret af Czeslaw Grabowski, Stettin Kammerkor under ledelse af Barbera Halec, og vinterkoncertkoret. Efter koncerten festede vi videre med middag og dans på Hotel Frederik d. II i Slagelse. 

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23