Program

Logo magleby-web

Program

Ekskursioner

For alle klassetrin indgår der 1 - 2 rejser til udlandet. Eleverne besøger ofte jævnaldrende unge og gennemfører undersøgelser af livsvilkår for mennesker i et andet område.
Der planlægges med 1 uges efterårsrejse.
For alle klasser en uges vinterrejse. Eleverne skal lære at nyde vinterlivet med skisportens glæder.
I efterårsperioden indgår en 14 dages rejse til et andet europæisk land.

 
Fritidsklubber og weekendprogrammer

At dele interesser og at være en del af et klubliv, er for mange mennesker en stor livskvalitet. For en stor del af eleverne gælder, at de ikke har kendt til et aktivt fritidsliv, men nærmere har gået fra det ene til det andet eller slet ikke deltaget i noget organiseret i fritiden.

Dette ønsker vi aktivt at arbejde med.

 
Efter skoleundervisningen har friskolen tilbud om en række fritidsaktiviteter, så eleverne kan blive en aktiv del af et fællesskab i fritiden. Hvert kvartal tilbydes en lang række forskellige muligheder, f.eks. fodbold, svømning, naturklub, bueskydning, hjemkundskab, internet mm. Hver elev kan vælge 2 fritidsfag, som de deltager i hvert kvartal.

Flere gange om året arrangerer skolen aktiviteter på stedet. Det kan være sportsstævner, kulturelle arrangementer, ekskursioner og weekender med et praktisk indhold.

 
Det internationale program

Der afholdes 1 - 2 studierejser om året. I forbindelse med rejsen læres engelsk, om landets historie, geografi og om landets kultur og skikke. Eleverne besøger familier i landet og knytter venskaber. Derudover er der naturoplevelser, historiske oplevelser og kulturoplevelser.

 
Forældrearrangementer og forældrekonsultation

Der afholdes forældrearrangementer 3 gange om året med indlagt forældrekonsultation. Derudover inviteres forældre til koncerter og teaterarrangementer.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23