Valgfag og klubber

Logo magleby-web

Valgfag og klubber

tegneserieklub-webPå Magleby Skolecenter sker der altid noget. I hverdagene har vi masser af valgfag og klubaktiviteter hele året rundt

Klubberne ligger om eftermiddagen efter at skoledagen slutter kl. 14.15.

Mange af vores elever er glade for at køre Bo Carts. Vi har en håndfuld biler og vores egen bane, hvor vi kan køre race. Derfor er Bo Carts en af vores mest efterspurgte aktiviteter.

Som valgfag og klubtilbud tilbyder vi også ridning. Vi rider på Lundforlund Islandsheste Center, hvor vi også får rideundervisning af deres ridelærer. Hvis du har din egen hest, er der mulighed for at få den opstaldet. Ellers kan du låne en hest at ride på. Vi nyder nogle gode timer sammen med dyrene og rider også på ture og udflugter.

Vores valgfag og klubber tilrettelægges efter årstiderne. Om sommeren er det populært at tage med ud i skolens speedbåd og sejle eller fiske. Du kan også være med til fodbold på skolens fodboldhold eller til at spille beachvolley.

I vinterhalvåret tager mange med i svømmehallen, hvor vi en gang om ugen går i Slagelse Svømmehal. Du kan få svømmeundervisning, eller være med til aktiviteter og leg i vandet.

Flere af vores elever og studerende er med i Magleby Skakklub. Vi har vores egen skakklub her på skolen, hvor vi lærer at spille skak og spiller mod hinanden. Vi tager også til skakturneringer og deltager i konkurrencer, der er arrangeret af Dansk Skoleskak, hvor vi møder andre skoleelever, der spiller skak.

På Magleby Skolecenter har vi også vores egen tegneserieklub. Vi har modtaget en fin donation af Andets And blade, som vi hygger os med at læse. Der er endda mulighed for spændende danskfaglig læring i Anders Ands univers, så klubaktiviteterne kan også være faglig fordybelse for dem, der er til det.

Hvis du er glad for musik og teater, har du gode muligheder for at dyrke dette. Du kan få undervisning på et instrument af vores musiklærer, og du kan være med til at spille i band. Flere af vores elever er glade for at rappe. De laver deres eget musik, som de optræder med ved koncerter og arrangementer.

Hvert år i maj sætter vi et teaterstykke op. Du kan være med som skuespiller, danser, musiker, eller på teknikholdet bag scenen. Vi spiller vores teaterstykke for vores venskabsskoler, og de spiller deres stykker for os. På den måde kan du få del i store teateroplevelser. 

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2019/20

Magleby aarsprogram-stu 19-1

Årsprogram Intern Skole 2019/20

Magleby aarsprogram-dis 19-1