Autoværkstedet

Logo magleby-web

Byens Auto

Byens Auto i Skælskør er en del af Magleby Skolecenter. Byens Auto er en socialøkonomisk virksomhed.

Vi driver et autoværksted med almindelige værkstedskunder. Vi er godkendt som uddannelsessted for automontører og mekanikere.

Samtidig har vi et godt praktiksted for eleverne i Den Interne Skole og de studerende på STU.

Vores værkfører forstår på en gang at drive autoværksted og være specialskolelærer.

Idet økonomien bare lige skal løbe rundt, bliver der mulighed for at bruge ressourcer på vores elever og studerende.

 

Målgruppe:

Flere af eleverne og de studerende er glade for at få mulighed for at reparere biler. De kan afprøve, om mekanikerfaget er noget for dem, og de kan erhverve grundlæggende kompetencer indenfor mekanikerfaget.

Hvis de kommer langt fagligt, kvalificeres de til at komme ind på en uddannelse som automekanier eller automontør. Således kan de studerende på STU finde deres vej frem mod uddannelse og beskæftigelse på Byens Auto.

 

STU I praktik på Byens Auto Pladearbejde Udstødnings problemer.... STU Magleby fikser det hele!På Byens Auto tager vi udgangspunkt i den enkelte elev og STU studerende, når vi planlægger praktikforløbet.
Der tages afsæt i den enkeltes ressourcer, interesser og behov. Ofte har vores studerende behov for at øve sig ekstra meget for at opnå kompetencer indenfor mekanikerfaget. Det får de mulighed for på Byens Auto. Her kan der bygges er solidt fagligt fundament, og det gør ikke noget, hvis det tager længere tid.

For at blive mekaniker, har man også brug for skolekundskaber, blandt andet indenfor fysik og kemi. De fleste af vores studerende finder motivationen til at klare skolen, fordi de er meget glade for at reparere biler. Så er det lettere at se formålet med at slide med bøgerne.

 

Chefs mekaniker - Byens-auto : Erik Madsen, påfyld af Aircondition væske Erik Madsen tager sig godt af STU eleverne som er i praktik Mekaniker Torben Nielsen, Byens Auto i Skælskør


Du kan læse mere om Byens Auto her.

STU med Botræning

tj11

På Magleby Skolecenter har vi mulighed for at tilbyde bolig i vores egen botræning. STU med bodel er for dig, der har brug for voksenstøtte til at klare hverdag og uddannelse.

Mange af vores STU studerende bor derfor i vores botræning. Det giver en god og tryg hverdag. Flere af pædagogerne i botræningen er samtidig lærere på Magleby Skolecenter, så du kommer til at kende de voksne godt, og du får en god sammenhæng i hverdagen Læs videre...

Modtag Nyhedsbrev

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2021/22

forside-21-22-stua

Årsprogram Intern Skole 2021/22

forside-21-22-disa