Tilknyttet psykolog

Logo magleby-web

Psykolog

På Magleby Skolecenter har vi tilknyttet psykolog Ejvind Christensen. Ejvind kommer fast i huset hver tirsdag. Han har følgende arbejdsområder:

Test af elevernes faglige niveau og udvikling:

Der udføres tests af elevernes faglige niveau. Der er tale om læse-, stave- og matematiktest. Testene er standardiseret materiale, som giver en tydelig indikation af elevernes faglige niveau.

Eleverne går til halvårsprøver og årsprøver. Deres besvarelser analyseres. Således kortlægges fejltyper og den faglige udvikling kan observeres.

Psykologen anvender sikre måleredskaber til at analysere elevernes faglige niveau og udvikling. Psykologens faglige kvalifikationer sikrer, at analyserne af elevernes faglige niveau er korrekt.

Psykologsamtaler

Vores elever og studerende tilbydes psykologsamtaler med vores psykolog. Samtalerne er almindelige psykologsamtaler, som svarer til de samtaler, der tilbydes hos en privat praktiserende psykolog. Ejvind kommer hver tirsdag og holder samtaler med flere af vores unge.

Samtalerne er naturligvis fortrolige. Her kan de unge tale om emner, de ikke behøver dele med deres lærer, forældre eller kammerater.

Krisehjælp

Ejvind er uddannet krisepsykolog. Derfor ringer vi efter ham i kritiske situationer. Ved voldsomme hændelser kan lærere og andre ansatte og elever og studerende få psykologisk krisehjælp.

Supervision

Vores psykolog benyttes også til supervision af lærere og andre ansatte. Der kan for eksempel være en bestemt pædagogisk situation, hvor der er behov for supervision. Her kan psykologen ofte bidrage med vigtige input og løsningsforslag.

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2017/18

stu2017-18

Årsprogram Intern Skole 2017/18

dis2017-18