Studierejser

Logo magleby-web

Studierejser

Studierejserne er en vigtig del af Magleby Skolecenter.

Rejserne giver os store oplevelser sammen, og de giver os et stort fagligt udbytte. Vi møder andre kulturer, traditioner og livsforhold og får en øget forståelse for mennesker, der er forskellige fra os selv.

Mødet med mennesker i andre lande er afgørende for at forstå, hvordan de lever og tænker. Nogle har anderledes livsvilkår og mentalitet. Derfor får vi udvidet vores horisont på rejserne. Det giver os endvidere mulighed for selvrefleksion. Er der noget, vi kan forbedre i vores egne vaner og livsformer?

Derfor giver rejserne en stor personlig udvikling, og de er højdepunkter i løbet af året, som vi ser frem til og glæder os over. Efter at vi kommer hjem fra rejserne, tager vi ofte ud og holder foredrag og deler vores oplevelser med andre.

Hvert efterår tager vi på studierejse. I efteråret 2018 rejser Den Interne skole til Østrig. STU rejser til Tjekkiet.

Hvert år i marts tager hele skolecentret på skirejse til Norge. Vi tager til Hornsjø Højfjeldshotel, som ligger 30 km. fra Lillehammer. Her har vi adgang til skilifter i et rigtig godt terræn og dyrker de alpinske sportsgrene. Langt de fleste af vores elever og studerende er vilde med at suse ned af pisterne, og rejsen giver os store fælles oplevelser og er med at bygge et godt sammenhold op i ungegruppen.

 

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23