Skoletrætte elever

Logo magleby-web

Skoletilbud for skoletrætte elever

Den Interne Skole på Magleby har også skoletrætte elever.Mange skoletrætte unge kommer til os med mange nederlag i bagagen. Medicinen mod nederlag er succesoplevelser. Derfor får alle lov til at gøre det, de er gode til.
På Den Interne Skole tager vi hånd om årsagerne til, at børn og unge bliver skoletrætte. Det er derfor, at vi kun har små klasser med flere lærere samtidig. Med mulighed for enkeltundervisning. Fællesskabet har høj prioritet, fordi man har vanskeligt ved at lære noget, hvis ikke man trives sammen med de andre i klassen. Vi tager hele tiden udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og sætter de mål, der skal nås ud fra dem. Der er rig mulighed for at prøve vores værksteder, hvor der er tilbud om praktisk og håndværksfaglig læring. Vi støtter i at vække en interesse og i at få mod på livet igen. Mange unge kommer til os med mange nederlag i bagagen. Medicinen mod nederlag er succesoplevelser. Derfor får alle lov til at gøre det, de er gode til.

En elev fortæller:

Jeg har altid haft det svært med regler, man bare skulle følge. Jeg har været træt af de skoler, jeg har været på, selvom jeg har nemt ved at lære tingene, sådan rent fagligt. Når jeg blev smidt ud var der lange perioder med hash og andre stoffer, og jeg var desværre også begyndt at stjæle biler. Her på Den interne Skole er jeg glad for at være, og jeg er blevet mere moden. Jeg satser på at tage eksamen i både matematik, fysik og dansk. Jeg vil være ejendomsmægler, fordi jeg interesserer mig for huse og jeg er god til at overtale folk. Og jeg vil også gerne vise mine gamle kommerater, at der er nogle veje frem.

Magleby Skolecenter er et mangfoldigt uddannelsessted på Sjælland. Skolecentret indeholder Den Interne Skole og en STU- afdeling. Herudover er der en række opholdssteder og botræningstilbud. Eleverne på Den Interne Skole er børn og unge op til 10.klasse. Det er et dagtilbud, der har klasser med få elever og flere lærere - ofte er der én til én undervisning. Der er 12 medarbejdere til at arbejde teoretisk og praktisk med 28-30 elever. Alle elever har deres personlige computer, og elever, der forlader skolen, har som hovedregel erhvervet flere af folkeskolens enkeltfagsbeviser.
Måltiderne anses for at være overordentlig vigtige. Alle de grøntsager og al den frugt, der anvendes i skolens eget køkken er økologisk.
Ud over folkeskolefagene består aktivitetsviften af: Musik på forskellige instrumenter, teater, og sportsgrene som fitness, windsurfing, BoCarts, mountainbikes, badminton, volleyball, gåture, fodbold, basketball, lystfiskeri, dykning, svømning. Af praktiske tilbud er der arbejde på skolecentrets eget autoværksted, køkken eller gartneri. Alle år indeholder en skirejse og en rejse til et andet land både i og uden for Europa.

Den Interne skole har mulighed for at hente og bringe elever.
Flere oplysninger på tlf. 58161010 eller www.magleby.dk eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2021/22

forside-21-22-stu

Årsprogram Intern Skole 2021/22

forside-21-22-dis