Samarbejdspartnere

Logo magleby-web

Samarbejdspartnere

Botræningen Magleby

I det daglige arbejder vi tæt sammen med Bostedet Magleby. Flere af vores STU studerende bor i Bostedet Magleby. Vi tager på rejser sammen og laver fælles medarbejderudvikling.

www.botraening-magleby.dk

 

Opholdsstedet Søholt

Opholdsstedet Søholt er et socialpædagogisk opholdssted for unge i alderen 12-18 år. Vi samarbejder meget tæt med Søholt i dagligdagen, fordi mange af vores elever i Den Interne Skole bor på Søholt. Vi tager også på rejser sammen og laver fælles medarbejderudvikling.
http://www.opholdsstedet-soeholt.dk/

 

Opholdsstedet Golfstrømmen

Opholdsstedet Golfstrømmen er et socialpædagogisk opholdssted for unge i alderen 12-18 år. Vi samarbejder meget tæt med golfstrømmen i dagligdagen, fordi mange af vores elever i Den Interne Skole bor på Golfstrømmen. Vi tager også på rejser sammen og laver fælles medarbejderudvikling.
http://www.golfstroemmen.dk/

 

Magleby Forsamlingshus

Vi har et dagligt og helt tæt samarbejde med Magleby Forsamlingshus. Vi har lejet forsamlingshuset for en længerevarende periode og bruger det således i hverdagene. Vi har også rådighed over det i weekenderne, når det ikke er lejet ud til selskaber eller andre formål. STU Håndværk har gennemført en totalrenovation af forsamlingshuset som et undervisningsprojekt.

 

Borreby Gods og Teater

Vi har et fortrinligt samarbejde med vores nabo Borreby Gods og Teater.
På Borreby Gods er flere af vores elever og studerende i praktik som landbrugdmedhjælpere.
Borreby Teater samarbejder vi med i forbindelse med vores teaterundervisning og musikundervisning.
http://www.borrebyteater.dk/

 

Hornsjø Høyfjellshotell
Hornsjø Høyfjellshotell, der ligger tæt på Lillehammer i Norge, samarbejder vi tæt med. Hele skolen tager sammen på skitur derop i marts, og vores STU- studerende tager derop i international praktik af længere varighed på op til ca. en måned.
http://www.hornsjoe.com


CICD Højskole i England
Den internationale Højskole CICD i Hull i England har vi besøgt på skolens rejser og bruges til international praktik for vores STU studerende af længere varighed på ca. en måned
http://www.cicd-volunteerinafrica.org/

 

Richmond Vale Academy, Sct. Vincent.

Højskolen Richmond Vale Academy på Sct Vincent i Caribien har vi besøgt på skolens rejser og bruges også til international praktik for vores STU studerende af længere varighed på ca. en måned. Højskolen er specialiseret i at arbejde med klimaforandringer, så vi kan tilbyde studieture for at fordybe os i det emne.
http://www.richmondvale.org/

 

Børnehaven Sanna

Børnehaven Sanna, der ligger på Nørrebro i København, er en multikulturel børnehave, som vi samarbejder med. En gang om året får vi besøg af Børnehaven Sanna og laver en festlig dag sammen. Du kan læse mere på http://www.boernehaven-sanna.dk/


Dialogmøder med andre STU-skoler

STU på Magleby Skolecenter mødes med andre STU-skoler i området til dialogmøder flere gange om året. Dialogmøderne arrangeres af Ungdommens Uddannelsesvejledning.


Partnerskab Slagelse

Magleby Skolecenter deltager i Partnerskab Slagelse. Vi er med i et netværk sammen med Jobcenter Slagelse og en række andre virksomheder i Slagelse Kommune. Partnerskabet handler om samarbejde mellem Jobcenter Slagelse og virksomhederne for at fremme den lokale beskæftigelse.

http://partnerskab.slagelse.dk

 

Socialøkonomisk Netværk i Slagelse

Magleby Skolecenter er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Vi deltager i Socialøkonomisk Netværk Slagelse sammen med andre socialøkonomiske virksomheder og Jobcenter Slagelse.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23