Logo magleby-web

Botræning

stu-med-bodelPå Magleby Skolecenter har vi mulighed for at tilbyde bolig i vores egen botræning. Botræning er for dig, der har brug for voksenstøtte til at klare hverdag og uddannelse.

Mange af vores STU studerende bor derfor i vores botræning. Det giver en god og tryg hverdag. Flere af pædagogerne i botræningen er samtidig lærere på Magleby Skolecenter, så du kommer til at kende de voksne godt, og du får en god sammenhæng i hverdagen.

I vores botræning har vi et godt kammeratskab. Vi laver sjove aktiviteter sammen efter skole, og vi hjælper hinanden med hverdagens almindelige opgaver. Vi skal lave menuplan, købe ind, lave mad og gøre rent. Når vi gør det sammen, bliver det lettere. Botræningen Magleby tilbyder botræning for unge i alderen 16-25 år.

 

 Vi har botræning i tre huse.

I huset på Jættehøjvej i Slots Bjergby bor seks unge. Der er mulighed for at en pædagogisk medarbejder kan overnatte i huset. Du får dit eget værelse, hvor du kan være dig selv, og du deler køkken, stue, badeværelse og øvrige faciliteter med de andre beboere.

jth

 

I huset på Toften 10  i Skælskør bor fem unge. Der er mulighed for at en pædagogisk medarbejder kan overnatte i huset. Her får du et trygt hjem, hvor du kan være dig selv og samtidig have et godt selskab.

tft

På Ting Jellingevej 15 i Sandved ved Fuglebjerg har vi botræning for 11 unge.

bagsiden

 

Læs mere om Botræningen Magleby her

 

STU med Botræning

tj11

På Magleby Skolecenter har vi mulighed for at tilbyde bolig i vores egen botræning. STU med bodel er for dig, der har brug for voksenstøtte til at klare hverdag og uddannelse.

Mange af vores STU studerende bor derfor i vores botræning. Det giver en god og tryg hverdag. Flere af pædagogerne i botræningen er samtidig lærere på Magleby Skolecenter, så du kommer til at kende de voksne godt, og du får en god sammenhæng i hverdagen Læs videre...

Magleby i Medierne

magleby-medier

Modtag Nyhedsbrev

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23