Nyheder

Logo magleby-web

Frimærker hitter blandt unge

Neela og Melina-webPå Magleby Skolecenter er filateli på mode. Frimærkeklubben startede i februar med én elev og tæller nu allerede fire.
 - Gennem arbejdet med frimærkerne, både danske og udenlandske, opnår eleverne øget og kvalificeret viden om geografiske, kulturelle og historiske forhold i de enkelte lande, og ved at opbygge tema- og motivsamlinger er der eksempelvis også gode muligheder for at styrke indsigten i naturfag som astronomi, biologi og kemi, fortæller lærer Baltser Andersen, der har taget initiativ til at starte klubben, der mødes hver mandag fra kl. 8.30 til 9.30.
I Magleby er filateli ved at få en renæssance blandt de unge. - Hvert frimærke fortæller sin egen historie, siger 14-årige Melina. På billedet har Neela (tv.) og Melina (th.) åbnet for skattekisten og gået i gang med at undersøge de mange spændende mærker.
-Eleverne får udvidet deres viden på en række områder, og det styrker også fordybelse, koncentration, systematik og ordenssans, siger Baltser Andersen, der således bruger den gode gamle hobby til at fange elevernes interesse og introducere viden på en ny måde.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23