Nyheder

Logo magleby-web

Golfstrømmen åbnet i Rude

Billede 1-webBorgmester Stén Knuth klippede den røde snor, da Golfstrømmens nye lokaler blev åbnet den 7. april.

Rude har fået en ny virksomhed. Det er Opholdsstedet Golfstrømmen, der er en del af Magleby Skolecenter, som er flyttet i nyrenoverede lokaler. De otte unge, der bor på Golfstrømmen, får nu bedre faciliteter og god udenomsplads, hvor de får gode rammer og trivsel i deres hverdag. Samtidig bliver der plads til en beboer mere, så det socialpædagogiske opholdssted nu godkendes til ni pladser.
Magleby Skolecenter købte bygningen, der oprindeligt er opført som plejecenter og senest er anvendt som børnehave, af Slagelse Kommune i oktober 2016.
Borgmester Stén Knuth klippede den røde snor. - I fik ejendommen alt for billigt, jokede han i sin korte tale. Skoleleder Ingolf Ingemann Damm var dog ikke helt enig i dette. I det halve år, der er gået siden overtagelsen, har lærere og elever på STU Håndværk på Magleby Skolecenter nemlig været travlt beskæftigede med at renovere bygningen.
STU Håndværk har således haft et fint læringsprojekt. Vægge er blevet revet ned og nye er blevet bygget, og der er blevet malet overalt. Eleverne på murerlinjen har deltaget i opgaverne med at lave badeværelse og dem på tømrerlinjen har været med til at lægge nyt gulv. Ved åbningen kunne de stolte elever overrække nøglen til de unge, der nu bor på opholdsstedet.
Mange af beboerne i Rude var mødt op til den festlige dag, hvor de fik lejlighed til at hilse på deres nye naboer og få en rundvisning.

På billedet er det borgmester Stén Knuth og Golfstrømmens leder Christian Dannebrog, der klipper den røde snor.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23