Nyheder

Logo magleby-web

Stor glæde ved åbning af nyt bosted

Carsten Rasmussen og Ingolf Damm-web90 feststemte mennesker var samlet på Ting Jellingevej 15, da borgmester Carsten Rasmussen mandag den 30. november klippede den røde snor og officielt åbnede vores nye bosted.
-Vi er rigtig glade for, at I bidrager til at udvikle vores landdistrikt her i Næstved Kommune. De unge, der kommer til at bo og gå i skole her, får meget fine rammer. Engang vil de kunne se tilbage på nogle rigtig gode år herude. Det kan være, at de får langt til købmanden, men omgivelserne er utrolig smukke, sagde Carsten Rasmussen i en fin lille tale.
Ingolf Ingemann Damm, der er skoleleder på Magleby Skolecenter og initiativtager til det nye bosted, takkede de mange lærere og ikke mindst STU studerende, der har ydet et kæmpe arbejde med at renovere den gamle skolebygning, der i årene 1943-1967 udgjorde Hårslev Ting Jellinge Fællesskole.
Ingolf Ingemann Damm annoncerede, at beboer nummer to flytter ind tirsdag den 1. december og at yderligere to unge vil flytte ind i nærmeste fremtid. Således går der ikke mange måneder, før bostedet med plads til otte unge i alderen 16-25 år, er fyldt.

På billedet ses borgmester Carsten Rasmussen og Ingolf Ingemann Damm.

 

 

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23