Sund profil

Logo magleby-web

Sund Profil

sund.webPå Magleby Skolecenter lever vi sundt.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag starter vi dagen med en times idræt. Det kan være fodbold, volley, basket, bordtennis, eller du kan cykle eller gå en tur. Nogle tager til fitness i fitnesscentret. Du kan også dyrke sport om eftermiddagen i vores klubtilbud eller vores valgfag. I løbet af skoleåret har vi højdepunkter med sportsoplevelser. I september tager vi til OL, et tre-dages sportsstævne med 600 deltagere og i maj deltager vi i Orø Strand Atletikstævne.

Hver dag spiser vi sammen en varm frokost i Magleby Forsamlingshus. Vi spiser sund og velsmagende økologisk mad. En sund kost er vigtig for at kunne fungere godt i dagligdagen. Frokosten er en vigtig del af vores hverdag. Her er vi alle samlet og hygger os over maden.

En del af ingredienserne i køkkenet stammer fra vores eget havebrug. Vi har køkkenhave og drivhus, hvor vi dyrker økologiske grøntsager. Mange af vores STU studerende og nogle af eleverne på Den interne Skole deltager i dyrkningen af grøntsagerne.

Flere af vores elever og studerende deltager ligeledes i tilberedningen af maden. Både Køkken og Grøn produktion hører til vores produktioner. Her lærer vi de faglige teknikker, der er nødvendige for at blive en dygtig kok eller gartner. På den måde lærer vi både praktisk og teoretisk, hvad det vil sige at leve sundt, samtidig med at vi er i fuld gang med vores faglige uddannelse.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2018/19

aarsprogram

Årsprogram Intern Skole 2018/19

aarsprogram2