V- klassen

Logo magleby-web

V-klassen er verdens bedste klasse

Vi har skabt et helt særligt undervisningsmiljø til vores yngste elever. De går i V-klassen, der er indrettet i et hus, der tidligere har været anvendt til beboelse. Huset har en stor og dejlig have med terasse og fine udenomsfaciliteter. 

Nå man kommer ind i V-klassen er det næsten ligesom at komme ind i et hjem. Her føler børnene sig trygge og de finder den ro og omsorg, de har brug for, så de kan udvikle sig fagligt.

I V-klassen modtager vi børn allerede fra 6 års-alderen. På Magleby Skolecenter har vi således et undervisningstilbud for børn, som har behov for en særlig indsats allerede fra 0. klasse.

Børnene i V-klassen er rigtig gode til at tage sig af hinanden. De har et særligt venskab og sammenhold. Det gør ikke noget, at de aldersmæssigt er spredt ud over flere årgange. De store er med til at tage sig af de små. Ligesom i en familie.

V-klassen er verdens bedste klasse. Det kan man mærke, når man kommer ind i klassen. Og sådan skal det også være. Det er et helt særligt ansvar at tage sig af de yngste socialt udsatte børn. Derfor er kun det bedste godt nok til dem. 

STU med Botræning

tj11

På Magleby Skolecenter har vi mulighed for at tilbyde bolig i vores egen botræning. STU med bodel er for dig, der har brug for voksenstøtte til at klare hverdag og uddannelse.

Mange af vores STU studerende bor derfor i vores botræning. Det giver en god og tryg hverdag. Flere af pædagogerne i botræningen er samtidig lærere på Magleby Skolecenter, så du kommer til at kende de voksne godt, og du får en god sammenhæng i hverdagen Læs videre...

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23