Studierejserne

Logo magleby-web

Studierejse til Europas højdepunkter

IMG 3221Eiffeltårnet, Disneyland Paris og Stadio Camp Nou i Barcelona fik fint besøg, da Den Interne Skole på Magleby Skolecenter i perioden 14. - 24. september tog på Europarejse.
Hele rejsen blev gennemført i vores egne minibusser. På turen er vi blevet rystet godt sammen og fået styrket kammeratskaber og venskaber.
Rejsen indeholdt mange højdepunkter, hvor byturene i Paris og Barcelona og bjergvandring og rapelling i Andorra står højt på listen. For de fodboldglade var det turens absolutte højdepunkt at se F.C. Barcelona spille kamp på Stadio Camp Nou.

 Maria fra z-klassen har haft en helt ekstraordinær oplevelse. ”Det er overvældende at se så mange verdenssensationer. Jeg har drømt om at komme i Disneyland, siden jeg har helt lille. Selvom jeg måske er lidt for stor til det nu, er Disneyland stadig magisk. Jeg elsker Disneys film. Også Eiffeltårnet og Katedralen i Barcelona er helt usædvanlige. - Der er bare så mange flotte ting udenfor Danmark, siger Maria. Studierejsen har først og fremmest betydet for Maria, at hendes verden er blevet meget større.

”Vores sammenhold er også blevet styrket, fordi vi er så tæt sammen i ti dage. Det er vildt hårdt at være så tæt på hinanden. Jeg er vant til at kunne gå meget mere ud for mig selv. Men jeg har fået godt et forhold til de alle de andre”, siger Maria.

 

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

 

greensmiley

Virksomhedspris til Magleby Skolecenter

 

 

magleby-tv2

Nyheder fra vores hverdag

nakke-small

Årsprogram STU Magleby 2022/23

forside 22-23 STU

Årsprogram Intern Skole 2022/23

forside aarsprogram dis 22-23